Het Meijburg & Co Tax Knowledge Institute streeft ernaar om zijn relaties te informeren over de ontwikkelingen binnen het fiscale speelveld. In de training ‘Fiscale aspecten van fusies en overnames’ gaan wij dieper in op een aantal aspecten dat speelt bij het traject van fusies en overnames.

Kenmerkende en relevante onderwerpen hierbij zijn:
• Acquisitiestructuren
• Debt push down-alternatieven, gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van renteaftrek
• SPA-prijsbepalingsmechanismen
• Managementparticipatie
• Behandeling van acquisitiekosten in de omzetbelasting en vennootschapsbelasting

Deze onderwerpen zullen door onze ervaren M&A Tax-specialisten worden behandeld. Hierbij zal er ook ruime aandacht zijn voor internationale ontwikkelingen en kwesties. Een groot deel van de training en het trainingsmateriaal zal daarom in het Engels zijn.

Doelgroep van deze training
Deze training is bestemd voor bedrijfsfiscalisten en personen zonder fiscale achtergrond maar met een gedegen fiscale werkkennis, die regelmatig te maken hebben met M&A en fiscaliteit.

Programma
12:30   Ontvangst met lunch
13:00   Aanvang training
15:00   Pauze
15:15   Vervolg training
17:15   Borrel
18:00   Einde 

Trainers
Jan-Pieter van Niekerk en Geert Joosten.

NOB-PE uren
Naar onze mening voldoet deze training aan de door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) gestelde voorwaarden voor onderwijs als bedoeld in het PE-reglement van de Orde. Deze training kunt u voor 4 PE uren (vaardigheid) inbrengen bij de NOB. Als bewijs van deelname aan de training ontvangt u van ons een certificaat.

Aanvullende informatie
Voor algemene informatie over deze training kunt u contact opnemen met Chantal Helmstrijd, telefoonnummer +31 (0)88 909 1075, of via: e-mail (client-event@kpmg.com). Inhoudelijke vragen kunt u stellen aan de trainer.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze training bedragen € 375,- exclusief btw.

Location: Amstelveen
Datum: 12 November 2018
Time: 12:30 t/m 18:00

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze training.