Frank Metsemakers

Frank is lid van de Nederlandse Global Compliance Management Services (GCMS) praktijk van KPMG. Hij werkt 11 jaar bij KPMG. Vijf jaar geleden is Frank overgestapt van de internationale belastingpraktijk naar het GCMS-team. Zijn cliënten zijn veelal multinationals. Voor hen verzorgt hij de wereldwijde coördinatie, standaardisatie en transformatie van hun reporting en compliance. Frank combineert opdrachten op het gebied van directe belastingen, indirecte belastingen en de statutaire jaarrekeningen. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich daarnaast gespecialiseerd in de KPMG Tax Reimagined-propositie, met name op het vlak van tax transformatie, tax technologie en tax compliance. Frank krijgt energie van de verschillende soorten compliance en de verscheidenheid aan teams waar hij wereldwijd mee samenwerkt. Het combineren van verschillende vormen van belastingheffing en de controle op de naleving van alle wereldwijde wettelijke formaliteiten is zijn dagelijks werk. Cliënten zeggen dat Frank snel reageert, dat hij proactief is en dat hij transparant is in zijn handelen.

Specialisms

  • Global Compliance Management Services
  • Tax Compliance
  • Tax Technology

© 2022 Meijburg & Co is a partnership of limited liability companies under Dutch law, is registered in the Trade Register under number 53753348
and a member firm of the KPMG global organization of independent member firms affiliated with KPMG International Limited, a private English company limited by guarantee.
All rights reserved.